Bine ati venit! Your world of Magento Extensions and Magento Themes.

LIVRARE – RETURNARE – GARANTIE


SC. Avemar Plus SRL. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

 

Livrare:

 

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre consumator.


Produsele comandate se livreaza doar prin reteaua FAN COURIER cu palta ramburs. Durata expedierii este 1 – 2 zile lucratore.

Pretul transportului este 20 lei, pentru produsele care nu depasesc 1 kg.

Pentru produsele mai grele de 1 kg. se plateste 1.5 lei/kg. (20 lei + 1.5 lei/kg. suplimentar)

Produsele se aflla ambalate corespunzator, si sunt asigurate pe tot parcursul transportului.

Cumparatorul trebuie sa verifice coletul in prezenta curierului sa nu prezinte urme de lovituri si folia in care este impachetat sa nu fie rupta sau desfacuta. In aceste cazuri va rugam sa nu acceptati marfa si sa ne contactati telefonic.

 

Returnarea:

           

                     Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Mentionam  ca, in conformitate cu Ordonanta urgenta nr. 34/2014, consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si poate fi efectuata direct la curier sau se va scadea din valoarea sumei ce trebuie returnata catre acesta(consumator).Taxa retur transport este de 20 lei.

ATENTIE! La returnare, nu acceptam colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile, doar dupa ce este verificata starea in care produsele au fost returnate. 

Returnarea contravaloare a produselor se face doar prin virament bancar.

Clientul este obligat sa solicite un cont bancar pentru returnare contravaloare in scris pe adresa de mail office@avmelectronics.ro.

Dupa primirea coletului returnat de dvs un operator va contacta telefonic pentru confirmare.

 

Garantie:

1. Pentru a beneficia de garantie in cazul produselor din categoria Componente PC, Piese Laptop, Piese TV, mentionam ca acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service autorizat de specialitate care va elibera un bon de service/montare ce va atesta operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service. 

2. Garantia se aplica la sediul nostru B-Dul Stefan Cel Mare nr. 16, Oradea, Jud. Bihor. Produsele se vor expedia catre aceasta adresa cu serviciul de curierat oferit de FAN Courier. La solicitarea acordarii garatiei pentru produsele comercializate de noi va fi necesar sa il prezentati in ambalajul original precum si eventualele accesorii (doar pentru produsele NOI), insotit de certificatul de garantie in original si de o mentionare scrisa a defectului constat.. De asemenea se va refuza receptia in vedera asigurarii garantiei acele produse care prezinta urma de interventie in interior sau exterior. Aducerea la conformitate a produsului se va face in primul rand prin repararea produsului, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia in service, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

 

In momentul efectuarii unei comenzi on-line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.