SERVICII

Service Calculatoare

Asiguram service pentru calculatoare desktop HP, IBM, Dell, Acer precum si pentru cele construite din componente, la sediul firmei noastre sau la sediul clientului. La cerere, asiguram pe baza de contract, servicii de intretinere, mentenanta si reparatii de calculatoare si alte echipamente informatice.

Service Laptop

Asiguram service pentru orice model de laptop: Acer, Asus, Benq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Lenovo, MSI, Packard Bell, Toshiba, Samsung, Sony Vaio etc.

Service GSM

AVM Electronics va ofera constatare gratuita si de cele mai multe ori diagnosticarea se realizeaza pe loc. Reparatii GSM hardware si software pentru orice telefon mobil si pentru orice model de iPhone, Blackberry, Nokia, Samsung, Motorola, LG, HTC, Sony Ericsson etc.

Service GPS si Tablete

Reparam si resoftam orice tip de tableta / gps (Acer, Allview, iPad, Samsung, Serioux, etc) cu orice sistem de operare (Android, iOS, Windows etc).

Service Imprimante

Avem experienta in activitatea de service imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Brother, Minolta. Asiguram service pentru imprimante inkjet, laser si matriciale. Efectuam reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.

Service Monitoare si Televizoare

AVM Electronics va pune la dispozitie servicii de reparatie televizoare si monitoare, plasme, LCD, LED. Reparam orice model de televizor si monitor, de la marci cunoscute pana la marci mai putin cunoscute.